Hewitt Studios | Morgan Visitor Centre
Hewitt Studios are architects, product and urban designers based in Bath, UK. We are passionate advocates of sustainable architecture and socially-responsible design.
sustainability, sustainable, architects, architecture, Bath, bath-based, award-winning, south-west, UK, environmental
4029
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-4029,eltd-core-1.0.3,ajax_fade,page_not_loaded,,borderland-ver-1.15, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,paspartu_enabled,paspartu_on_top_fixed,paspartu_on_bottom_fixed,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Morgan Visitor Centre

Morgan Visitor Centre

New Morgan Showroom Malvern

 

We are working with the Morgan Motor Company to refurbish their existing the Visitor Centre and Showroom as follows:

 

– New sculptural visitor entrance foyer
– New ‘jewel box’ display space and expanded showroom
– New external covered car canopy
– Re-cladding and re-roofing of all existing buildings
– Opening-up and improvement of key internal spaces
– Enhanced public realm

 

The refurbishment has a strong focus on sustainability, with a series of low-carbon interventions designed to improve building thermal performance, increase natural daylight, reduce energy consumption, reduce surface water run-off and provide for end-of-life recycling of materials.

 

The revamped Visitor Centre and Showroom will open its doors to car enthusiasts later in 2020.

 

Date

1st April 2020

Category

Architecture, Creative Re-Use, Featured